logo subpage
‘Veranderen is Leren’
Opgestuurd door Janneke
Heb je zelf een tip die je wilt delen? Vul hem hieronder in en als wij het ook een wereldtip vinden wordt hij geplaatst!
vul hier je tip in (max. 40 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturen
Onze mensen

 

NZi bestaat uit een netwerk van onderzoekers, adviseurs en projectmanagers. We zijn gedreven en enthousiast en hebben jarenlange ervaring in de zorg en welzijns-, de gezondheids- en sportsector. Door middel van het inzetten van verschillende onderzoeken en het stellen van de juiste vragen, bereiken wij samen het beoogde doel. We stellen plannen op en geven advies en praktische toepasbaarheden.

 

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van o.a. personeel, arbeid, productiviteit en organisatieprocessen in de welzijns-, de gezondheids- en sportsector. Onze adviseurs hebben allemaal meer dan 15 jaar ervaring in het advies- en onderzoeksvak. Wat we allemaal gemeen hebben: een passie voor het vinden van gezondheids- en innovatieoplossingen en het plezier dat we beleven bij het realiseren van een zo gezond en fijne werkomgeving voor iedereen! 

 

 

Henk-Jan Messschendorp

 

Drs. H.J. (Henk-Jan) Messchendorp is een gedreven, gepassioneerde adviseur die al meer dan 18 jaar in staat is bestuurlijke-, strategische- en samenwerkingsvraagstukken met een open vizier op te pakken en om de complexiteit te reduceren. Hierbij beschikt hij over een kleurrijk pallet van interventies en vaardigheden. Samenwerken met Henk-Jan betekent op onconventionele wijze aan de slag. Dit vanuit de wetenschap dat er altijd iets werkt, en dat je alleen maar gezamelijk top prestaties kunt neerzetten. Je wordt uitgedaagd om het maximale uit jezelf te halen. Profiel linked-in