logo subpage
‘Veranderen is Leren’
Opgestuurd door Janneke
Heb je zelf een tip die je wilt delen? Vul hem hieronder in en als wij het ook een wereldtip vinden wordt hij geplaatst!
vul hier je tip in (max. 40 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturen
Over NZi

 

De missie van NZi is om zoveel mogelijk mensen hun werkt uit te laten voeren met plezier en een goed gevoel. Wij geloven dat iedereen binnen een organisatie zijn of haar unieke kwaliteiten heeft en dat de bundeling hiervan tot prachtige uitkomsten kan leiden. Waar écht mensenwerk wordt verricht, ontstaat ook de noodzaak om te werken met methodes die menselijke oplossingen bieden.

 

NZi helpt organisaties met het oplossen van vraagstukken rondom vernieuwing en innovatie. We gaan op zoek naar nieuwe inzichten, kansen en mogelijkheden. Wat wij een belangrijk aspect vinden, is dat de toepassing van een oplossing in de praktijk werkzaam is, en niet alleen op papier.

 

De organisatie bestaat uit onderzoekers, adviseurs en projectmanagers. We zijn gedreven en enthousiast en hebben jarenlange ervaring in de zorg en welzijn-, de gezondheids- en sportsector. Door middel van verschillende onderzoeken en het stellen van de juiste vragen, bereiken wij samen het beoogde doel. We stellen plannen op en we geven advies en praktische toepasbaarheden.

 

Wij werken vanuit onze eigen missie, namelijk vanuit vertrouwen, passie en plezier. Wij maken graag kennis met u en we zijn benieuwd naar uw ideeën! Neem vrijblijvend contact op en we vertellen u meer over visie en en onze organisatie.  
lijn

boek   Boekadvies

Ondernemen in allianties en netwerken / druk 1
Ondernemen in allianties en netwerken / druk 1