logo subpage
Plaats je eigen poll en stem op die van een ander!
stel je vraag (max. 50 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturenWerkbeleving

 

Vitale, energieke en gedreven medewerkers zijn van essentieel belang voor de organisatie, zeker voor organisaties in de zorg- en welzijnssector, onderwijs en overheid. Deze organisaties draaien niet op machines, maar op mensen. En dan ook nog mensen waarvan veel verwacht wordt. Onregelmatige diensten, lange werkdagen, hoge werkdruk. 

 

Voor organisaties is het van belang te weten wat medewerkers in hun werk en binnen de organisatie tevreden maakt. NZi voert jaarlijks meerdere arbeidsbelevingsonderzoeken uit. Hierdoor is het mogelijk het onderzoek in te zetten als benchmarkinstrument. Het is interessant om te weten hoe uw organisatie presteert ten opzichte van vergelijkbare organisaties.

 

Op basis van de resultaten uit het onderzoek geven we aan op welke aspecten moet worden ingezet om de werkbeleving en bevlogenheid van uw medewerkers nog verder te verbeteren. Het is niet alleen van belang te weten of werknemers tevreden zijn met hun werk en de organisatie, maar ook welke factoren die tevredenheid beïnvloeden. Wij geven u advies bij het lezen van de resultaten. Ook geven we u suggesties op welke gebieden de organisatie op basis van de resultaten het best kan inzetten.

 

Wilt u meer informatie over de onze werkbelevingsprogramma's, dan kunt u hierover vrijblijvend contact met ons opnemen.
lijn

boek   Boekadvies

Verse vis!
Verse vis!
S.C. Lundin & H. Paul