logo subpage
Plaats je eigen poll en stem op die van een ander!
stel je vraag (max. 50 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturenAdvies - Onderzoek

 

Waar moet uw organisatie zich in de toekomst op richten om respons te kunnen geven op de aankomende transities in de zorg? Hoe wordt onze bureaucratische organisatie innovatief? Hoe kunnen we een optimale polikliniek inrichten? Hoe kunnen we de vitaliteit van medewerkers vergroten?  Dit zijn allemaal voorbeeldvragen die we tegenkomen. Veelal gaat men in zulke gevallen op zoek naar de gebaande wegen om deze vraagstukken op te lossen. Bij NZi zoeken we via creatieve paden naar tactische en strategische oplossingen. Dit doen wij door het inzetten van verschillende beproefde methodes op het gebied van innovatiemanagement en organisatieverandering.

 

Daarnaast biedt NZi begeleiding en coaching bij diverse en uiteenlopende onderzoeksprocessen. We helpen uw organisatie niet alleen bij het opstellen en uitvoeren van het onderzoek, maar geven tevens advies bij het lezen en toepassen van de resultaten. Ook geven we u suggesties -op basis van de uitkomst van de resultaten- op welke aandachtsgebieden de organisatie het best kan inzetten.

 

We bieden advies, kennis en kunde op het gebied van (proces)organisatie, bedrijfsstructuren, complexe planningen, transities en innovaties, en dit alles op maat van uw organisatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, onze adviseringen en onderzoeken dan kunt u hierover vrijblijvend contact met ons opnemen.
lijn

boek   Boekadvies

Onderzoek in de gezondheidszorg / druk 1
Onderzoek in de gezondheidszorg / druk 1
E. Bakker