logo subpage
Plaats je eigen poll en stem op die van een ander!
stel je vraag (max. 50 tekens)
E-mailadres
gewenste weergegeven naam
versturenOpleiding en Training

 

Naast onderzoek en advisering, geeft NZi geregeld trainingen en cursussen waarin wij onze opgedane kennis uit de praktijk vertalen naar een leeromgeving. Ook wordt deze leeromgeving ingezet als vliegwiel voor het creëren van verandering binnen verschillende organisaties.

 

In deze trainingen belichten we verschillende aspecten die bijdragen aan het slim inzetten van o.a. innovatie, tijd, financiële middelen en personeel binnen uw organisatie. Deze onderwerpen variëren van timemanagement, personeelsinzet en efficiënt roosterplannen tot persoonlijke ontwikkeling, klantgericht werken en innovatiemanagement.

 

Ook verzorgen we verschillende incompanytrainingen en cursussen op maat van uw organisatie. We kunnen bijvoorbeeld de onderwerpen afstemmen op relevantie voor de betreffende afdeling of het betreffende team.

 

Klik voor het actuele aanbod van alle trainingen en cursussen in onze agenda. Wilt u vrijblijvend meer informatie over onze trainingen en cursussen? Neem contact met ons op en wij kunnen samen met u op zoek naar de training of cursus die bij uw organisatie past.